Referencer

Referencer

Her er et udvalg af de virksomheder, vi har løst opgaver for. Vi kommer gerne og præsenterer en case, hvis du vil vide mere om hvordan vi arbejder.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lars siden april 2006, og jeg har i denne periode fået et meget positivt indtryk af Lars, både fagligt og personligt. Lars har arbejdet meget professionelt og på et højt fagligt niveau inden for sit ansvarsområde.

Lars’s primære ansvarsområde var udvikling af en ny markedsføringsstrategi, og Lars har stået i spidsen for udvikling af mission/vision og kerneværdier samt et nyt Corporate Identity program. Som led i den nye strategi har Lars gennemført en omfattende fornyelse af Maylands sortiment med fokus på Skandinavisk Design.

Henrik Sørensen, adm.dir. Mayland

Lars har i sit arbejde demonstreret samtlige marketingdiscipliner indenfor fast moving consumer goods, med fokus på: Markedsanalyse, produktudvikling, emballageudvikling, massekommunikation, sales promotions, salgstursoplæg.

Lars har befundet sig godt i rollen med en struktureret, strategisk tankegang, en positiv indgangsvinkel til opgaverne trods højt stressniveau og evner som problemløser via koordinering på tværs af fag- og landegrænser.

Bo Lundberg, marketingdirektør, Toms

Rigtig dejligt med bredere tema. Fint indlæg.

Evaluering 4,3 på en skala fra 1 til 5.

Deltagernes evaluering af mit indlæg på konference om Private Label, arrangeret af IBC Euroforum

| MyreMarketing | Skovkrogen 18 | 3450 Allerød | 20 89 07 73 | myre@myremarketing.dk |