Markedsføring

Markedsføring

MyreMarketing løser alle typer markedsføringsopgaver. Vi trækker på en særdeles solid og bred praktisk erfaring fra en række forskellige brancher - og de brancher, vi ikke kender på forhånd, sætter vi os hurtigt ind i.

I samarbejde med jer løser vi gerne alle virksomhedens markedsføringsopgaver fra A til Z, eller vi kaster os over lige netop de opgaver, hvor I har allermest brug for en ekstra ressource.

Marketingplan

Overblik over det kommende års markedsføring er vigtig for sammenhængen, så du får det optimale ud af din investering i markedet.

I samarbejde med virksomheden udvikler vi en detaljeret marketingplan, der giver et præcist billede af alle planlagte aktiviteter - eller med andre ord: Hvem gør hvad hvornår - og hvad koster det?

Vi deltager naturligvis lige så gerne i det opfølgende arbejde, så vi sammen sikrer at de opstillede mål nås.

 

Kampagner og projekter

Uanset hvilke markedsføringstiltag, du skal have udviklet og gennemført, bidrager vi gerne med rådgivning og alt det praktiske arbejde. Det kan være udarbejdelse af salgsbreve og præsentationer til eksisterende eller nye kunder, nyhedsbreve, en opdateret hjemmeside, annoncer, messeplanlægning og alt muligt andet.

 

Interim

Står du midlertidigt og mangler en marketingmedarbejder, f.eks. ved længerevarende sygdom eller i et tomrum mellem to fastansatte medarbejdere, går vi gerne ind som midlertidig afløsning, så du ikke går glip af mulighederne i markedet.

 

| MyreMarketing | Skovkrogen 18 | 3450 Allerød | 20 89 07 73 | myre@myremarketing.dk |